Om webmagasinet

Webmagasinet om Det Arabiske Initiativ er et talerør for de organisationer, der er involveret i Det Arabiske Initiativ – og en kilde til information for alle, der har lyst til at følge med i den vifte af projekter, der er sat i gang under DAI.

Webmagasinets formål er at være en platform for informations- og erfaringsudveksling, og at medvirke til at skabe synergi mellem de forskellige projekter.

På sitet og gennem det månedlige nyhedsbrev kan du møde de mennesker, der får Det Arabiske Initiativ til at folde sig ud – på dansk grund og i Mellemøsten og Nordafrika. Og du kan få et indblik i, hvad det er for nogle reformprocesser, Det Arabiske Initiativ spiller ind i, samt holde dig ajour med events, aktuelle besøg fra regionen samt den nyeste forskning på Mellemøst-området.

  • Webmagasinet og nyhedsbrevet udgives af Center for Kultur og Udvikling (CKU) og finansieres gennem en bevilling fra Udenrigsministeriet.
  • Historieideer til hjemmesiden kan sendes til redaktør Janne Louise Andersen på jla@cku.dk
  • Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden, og du kan få det tilsendt til din mailbox ved at sende en mail til ovenstående mailadresse.
  • Webmagasinet og nyhedsbrevet findes også på arabisk. Har du historieideer eller input, så kontakt redaktør Nidal Abu Arif på naa@cku.dk